24357
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24357,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,,qode_menu_,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22266,elementor-page elementor-page-24357
Start jouw carrière

Huur een werkplek
bij Hairforce 1

 

Ben je het in loondienst zijn ontgroeid? Maar je wil geen eigen salon? Wil je wel meer verdienen, maar niet meer werken? Huur dan een fijne werkplek in een van onze prachtige salons. Hairforce1 is de plek om als freelance kapper aan de slag te gaan.

Hoe werkt het?

Jij huurt een fijne werkplek in een van onze mooie salons in een gezellig team. Maak gebruik van alle faciliteiten in de salon denk aan, producten, pin automaat, planning systeem, en alles wat er verder in de salon aanwezig is. Wij zorgen ervoor dat alle producten op voorraad zijn, en dat de product educatie beschikbaar is.

 

Wij zorgen dat al het materiaal aanwezig is en regelen de marketing en social media. Hairforce1 heeft een goede naamsbekendheid en dus een grote klantenkring die we graag met jou delen. Je hoeft dus niet vanaf nul te beginnen, en eigenlijk alleen maar je schaar mee te nemen.

 

Wij maken het makkelijk voor je zodat jij je kan focussen op waar je goed in bent; mooi haar maken.

Voordelen

Er zijn een hoop voordelen aan freelancen bij Hairforce 1. We hebben ze even op een rijtje gezet!

 

Meer geld verdienen | Meer vrijheid | Flexibele werktijden

Gemakkelijk starten | Mogelijkheid om trainingen te volgen | Eerlijke overeenkomsten | Wel in de randstad maar niet in het centrum, dus makkelijk woon-werk verkeer en voldoende parkeergelegenheid. | Groot klant aanbod | Je hoeft zelf geen inkopen te doen | Zelfstandig werken maar toch in een leuk team

Wat heb je nodig?

Inschrijving bij de KVK

Een aansprakelijkheidsverzekering

Passie voor je vak en doorzettingsvermogen

Wie zijn wij?

Hairforce 1 bestaat sinds 2009 en telt 3 succesvolle salons en een eigen academy gevestigd in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Heemstede.

 

In onze salons heerst een prettige en ongedwongen sfeer. Ons gezellige team bestaat in totaal uit 26 stylisten met elk hun eigen specialiteit. Denk aan kleur, krullen, fade, extensions, brows, updo’s en visagie.

 

Wat we allen gemeen hebben is passie voor het vak en servicegericht werken. Wij werken met de mooie merken Kevin Murphy en Eleven Australia. Wij houden ons natuurlijk graag bezig met de laatste trends en hopen jou snel te verwelkomen in een van onze salons!

Wil je meer weten?

Bel of mail ons , je mag ons alles vragen! Of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek!